Başrollerinde Derya Pınar Ak ve Ahmet Haktan Zavlak'ın yer aldığı, Beyza Alkoç'un Sıfır Kilometre kitabının merakla beklenen sinema uyarlamasının çekimleri resmen başladı. Geçtiğimiz sezon gişede büyük başarı yakalayan 3391 Kilometre'nin ardından Sıfır Kilometre'nin de sürükleyici hikayesiyle izleyici beklentilerini karşılaması hatta aşması bekleniyor.

Fulya Özcan'ın senaryosunu yazdığı ve Böcek Film, Mgx Film ve Plaza Yapım işbirliğiyle hayata geçirilen film, sinemasal bir şölen vaat ediyor. Başroldeki ikilinin yanı sıra Gülin İyigün, Cavit Çetin Güler, Murat Danacı, Can Kızıltuğ, Oya İloğulları, Laçin Ergül ve Anıl Özgür gibi yetenekli oyuncuların yer aldığı filmin yönetmenliğini Deniz Enyüksek üstleniyor.

Filmle ilgili heyecan, yapım şirketi tarafından yayınlanan ilk teaser ve setten ilk karelerle birlikte artmaya başladı. Görüntüler, filmin vizyona girmesini merakla bekleyen kitabın hayranları tarafından heyecanla karşılandı. Çekimlerin İstanbul, Paris ve İzmir'de gerçekleştirilmesi, hikaye için görsel olarak çarpıcı bir zemin sağlıyor.

Böylesine güçlü bir yaratıcı ekip ve selefinin başarısıyla Sıfır Kilometre, önümüzdeki sezonun öne çıkan filmlerinden biri olmaya aday.

Kadınlar “Kadın”ı yargılıyor Kadınlar “Kadın”ı yargılıyor

Çekimleri, prodüksiyonu, oyunculukları ve senaryosuyla bu sezon da adından çok söz ettirecek olan ‘0000 Kilometre’, 1Kasım 2024’ten itibaren A90 Pictures’in dağıtımı ile sinema izleyicisi ile beyazperdede buluşacak.